ESTÜ Prototip Merkezi
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir.

III. Yönlendirme Komitesi Toplantısı Gerçekleşti

01.06.2023

İleri Prototip İstasyonu için Teknik Yardım Projesi kapsamında III. Yönlendirme Komitesi Toplantısı 2 Mart 2023 tarihinde Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşti. Toplantıya, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Projenin ilgili paydaşları ; Eskişehir İl Sanayi Müdürlüğü, Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası, ATAP A.Ş., KOSGEB, BEBKA, ARİNKOM ve Üniversite temsilcileri katılım sağladı. Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Onur Kaya’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Projeye dair gelişmeler aktarıldı ve önümüzdeki dönemde gerçekleşecek aktiviteler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Bu web sitesi Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali desteğiyle hazırlanmıştır. Bu websitesinin içeriği yalnızca WYG Türkiye liderliğindeki Konsorsiyum sorumluluğundadır ve Avrupa Birliği’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin görüşlerini yansıtmamaktadır.
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı © 2022